Varză de Bruxelles și Gratin de orez
Varza de Bruxelles și gratinul de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de căței de usturoi, Parmezan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză De Bruxelles Gratinată, Varză De Bruxelles Gratinată, și Varză De Bruxelles Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Se amestecă făina; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un tel; gatiti 8 minute sau pana cand amestecul se ingroasa, amestecand ocazional.
Adăugați cremă de brânză, muștar, sare și piper negru proaspăt măcinat; gatiti 1 minut sau pana se topeste branza. Se amestecă orezul și varza de Bruxelles. Puneți amestecul de orez într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară parmezan și nuci pecan tocate.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până la bule.