Varză De Bruxelles Înăbușită
Varza de Bruxelles înăbușită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 71 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Varză De Bruxelles Înăbușită, Varză De Bruxelles Înăbușită, și Varză de Bruxelles înăbușită în Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte.
Așezați pancetta într-o tigaie mare, cu un capac etanș și gătiți neacoperit la foc mediu până se rumenesc și crocant, aproximativ 10 minute.
Transferați cu o lingură pliată pe farfuria pregătită, lăsând grăsimea în tigaie.
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie și marginile încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați varza de Bruxelles, condimentați cu sare și piper, amestecați pentru a acoperi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se toarnă vin, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și se gătește până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 2 până la 4 minute.
Se toarnă bulion, se acoperă și se reduce focul la minim. Gatiti pana cand varza de Bruxelles este frageda cu cutitul, aproximativ 20 de minute. Gustați, reglați condimentul după dorință, transferați-l într-un vas de servit și presărați cu pancetta rezervată.