Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos vegetarian? Varza de Bruxelles în sos de muștar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, bulion de pui, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Varză de Bruxelles în sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles înăbușită în sos de muștar, și Pui cu varză de Bruxelles și sos de muștar.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă amidonul de porumb în 1/4 cană de apă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până se înmoaie. Se strecoară, rezervând bulion de pui și se pune varza de Bruxelles într-un vas cald de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Supă De Pui
4
Întoarceți bulionul de pui la aragaz, amestecați muștarul și sucul de lămâie și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Suc De Lămâie
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
5
Adăugați amestecul de amidon de porumb. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
6
Se toarnă peste varza de Bruxelles pentru a servi.