Varză De Bruxelles Sotată Cu Unt Brun
Varza de Bruxelles Sotată cu unt brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 154 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, unt, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Varză De Bruxelles Și Castane În Unt Brun, Varză De Bruxelles Cu Unt Brun Și Alune, și Spaghete cu unt brun varza de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți apă sărată la fierbere.
Adăugați varza de Bruxelles și blanch, aproximativ 1 minut până la verde strălucitor.
Într-o tigaie sotată, adăugați unt, semințe de caras și piper negru crăpat. Topiți untul până se rumenesc.
Scurgeți frunzele de varză de Bruxelles și aruncați în amestec de unt pentru a acoperi. Condimentează cu sare și suc de lămâie și servește.