Varză De Bruxelles Sotată Cu Unt Brun

Varză De Bruxelles Sotată Cu Unt Brun
Varza de Bruxelles Sotată cu unt brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 154 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, unt, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Varză De Bruxelles Și Castane În Unt Brun, Varză De Bruxelles Cu Unt Brun Și Alune, și Spaghete cu unt brun varza de Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați varza de Bruxelles și blanch, aproximativ 1 minut până la verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3
Într-o tigaie sotată, adăugați unt, semințe de caras și piper negru crăpat. Topiți untul până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
4
Scurgeți frunzele de varză de Bruxelles și aruncați în amestec de unt pentru a acoperi. Condimentează cu sare și suc de lămâie și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista