Varză De Bruxelles Prăjită La Tigaie

Varză De Bruxelles Prăjită La Tigaie
Varza de Bruxelles prăjită este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 95 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină, Varză De Bruxelles Cu Usturoi Prăjit În Tigaie Italiană, și Varză De Bruxelles Prăjită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă la foc mediu până când uleiul strălucește și gătiți usturoiul, amestecând des, până se rumenesc și parfumat, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și gătiți fără a amesteca până când partea inferioară a mugurilor devine maro aurie, 5 până la 7 minute. Amestecați pentru a răsturna mugurii și gătiți alte părți până se rumenesc, încă 5 până la 7 minute. Condimentează cu sare, piper negru și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
VarzăVarză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista