Varză De Bruxelles Prăjită La Tigaie
Varza de Bruxelles prăjită este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 95 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină, Varză De Bruxelles Cu Usturoi Prăjit În Tigaie Italiană, și Varză De Bruxelles Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă la foc mediu până când uleiul strălucește și gătiți usturoiul, amestecând des, până se rumenesc și parfumat, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și gătiți fără a amesteca până când partea inferioară a mugurilor devine maro aurie, 5 până la 7 minute. Amestecați pentru a răsturna mugurii și gătiți alte părți până se rumenesc, încă 5 până la 7 minute. Condimentează cu sare, piper negru și praf de usturoi.