Varză De Bruxelles Prăjită La Cuptor

Varză De Bruxelles Prăjită La Cuptor
Varza de Bruxelles prăjită la cuptor necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 270 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miere, ceapă, șuncă de țară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles balsamică prăjită la cuptor, Varză de Bruxelles prăjită la cuptor cu slănină, și Varză de Bruxelles prăjită la cuptor cu aioli de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci în cuptor 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Saut sunca in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 3 până la 5 minute sau până când este crocant; îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se Încălzește 2 Linguri. ulei în tigaie la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie. Se amestecă mierea, următoarele 2 ingrediente și 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Aruncați varza cu restul de 2 linguri. ulei de măsline, 1/2 linguriță. piper negru proaspăt măcinat și restul de 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
VarzăVarză
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Așezați varza, tăiați părțile în jos, în tigaie fierbinte cu jeleu și coaceți 20 până la 25 de minute. Aruncați cu șuncă și ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
VarzăVarză
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista