Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin
Varza de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 505 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nucile de pin într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 3 minute, până se rumenesc. Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți aproximativ 15 minute, până când varza de Bruxelles este ușor caramelizată și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu mierea, muștarul, cayenne și pudra de chile. Bateți încet în 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mare, aruncați varza cu nuci de pin prăjite și afine. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 1 minut. Răsturnați usturoiul și uleiul fierbinte peste varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați, apoi adăugați pansamentul și aruncați din nou. Împrăștiați așchii de brânză deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)