Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin
Varza de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 505 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Întindeți nucile de pin într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 3 minute, până se rumenesc. Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți aproximativ 15 minute, până când varza de Bruxelles este ușor caramelizată și fragedă.
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu mierea, muștarul, cayenne și pudra de chile. Bateți încet în 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați varza cu nuci de pin prăjite și afine. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline rămas.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 1 minut. Răsturnați usturoiul și uleiul fierbinte peste varză.
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați, apoi adăugați pansamentul și aruncați din nou. Împrăștiați așchii de brânză deasupra și serviți imediat.