Varză de Bruxelles prăjită cu sos de unt de portocale

Varză de Bruxelles prăjită cu sos de unt de portocale
Varza de Bruxelles prăjită cu sos de unt de portocale este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, sare grosieră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu Balsamic și portocaliu, Varză de Bruxelles prăjită cu soia de portocale și ghimbir, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Portocale De Afine pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista