Varză de Bruxelles prăjită cu Pancetta

Varza de Bruxelles prăjită cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 645 calorii. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 478 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de șalotă, cartofi baby Yukon gold, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Încercați Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu Pancetta, Varză de Bruxelles prăjită cu Pancetta, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie sau o tigaie mare.
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc și crocant.
Scoateți pancetta pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Adăugați varza de Bruxelles și cartofii și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește la cuptor până când legumele sunt fierte și se rumenesc.
Scoateți legumele din cuptor și amestecați untul și sucul de lămâie.
Transferați pe un platou și acoperiți cu pancetta rezervată.