Varză de Bruxelles picantă cu mentă

Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Varza de Bruxelles picantă cu mentă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, oțet de orez, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Cu Srirachan Și Mentă, Salată De Rucola Cu Mentă Marocană Varză De Bruxelles, și Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire.
Adăugați orezul Krispies și togarashi și gătiți la foc mare, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde. Se condimentează cu sare.
Transferați pe o farfurie și ștergeți tigaia.
Într-un castron mic, combinați sosul de pește, apa, zahărul, oțetul de orez, sucul de lămâie, usturoiul și chile și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Adăugați cilantro și menta.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și încălziți până aproape de fumat.
Adăugați varza de Bruxelles; gatiti la foc mare, amestecand, pana se carbonizeaza in pete si se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron și aruncați cu vinaigreta. Chiar înainte de servire, presărați Krispies de orez deasupra și serviți imediat.