Varză De Bruxelles Gratinată

Varză De Bruxelles Gratinată
Reteta varza de Bruxelles Gratin se poate face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru $2.27 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 262 calorii. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, frunze de cimbru din 2 crenguțe de cimbru, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Varză De Bruxelles Gratinată, Varză De Bruxelles Gratinată, și Varză De Bruxelles Gratinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Albiți varza de Bruxelles: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2
Încălziți o oală mare cu apă sărată, 4 litri de apă, 1 lingură de sare. Albiți varza de Bruxelles înjumătățită timp de 3 până la 4 minute, până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scoate din oală, se scurge, se clătește cu apă rece pentru a opri gătitul, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Rumeniti pancetta si faceti grasimea: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Puneți pancetta tăiată cubulețe într-o oală mare la foc mediu mic. Gatiti pana cand cea mai mare parte a grasimii este redata, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți pancetta din tigaie, puneți-o deoparte, lăsând grăsimea topită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Adăugați unt în oală și topiți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați șalotele și gătiți ușor până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați făina în amestecul de șalotă de unt pentru a face un roux, bateți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Adăugați laptele și amestecați cu o lingură de lemn până când rouxul este încorporat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Gatiti la foc mediu mic cateva minute, amestecand, pana cand sosul se ingroasa si acopera spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Adăugați cimbru proaspăt și presărați nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
7
Adăugați brânză, apoi jumătate din pancetta în sosul alb: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Adăugați 3 uncii de brânză Gruyere rasă în sosul alb și amestecați până când brânza este topită și încorporată în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Adăugați jumătate din pancetta gătită înapoi în sos. Gustați și adăugați mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Se adaugă varza de Bruxelles, se transferă în vasul gratinat, se presară cu pancetta, mai multă brânză, se coace: se preîncălzește cuptorul la 400 F. F. Unt un vas gratinat de 8"x12" sau caserolă .
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Adăugați varza de Bruxelles în sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Sos De BrânzăSos De Brânză
12
Transferați varza de Bruxelles brânză în caserola sau vasul gratinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
13
Se presară cu pancetta rămasă și restul de 1 uncie de brânză Gruyere rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
14
Coaceți timp de 25 de minute până când blatul este ușor rumenit și cu bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista