Varză De Bruxelles Glazurată Cu Cidru
Varza de Bruxelles glazurată cu cidru este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de migdale de plantat, nucșoară măcinată, slănină Oscar mayer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Fiartă Cu Cidru, Varză de Bruxelles înăbușită cu cidru și slănină, și Varză De Bruxelles Prăjită La Tigaie Cu Pepitas Confiate Și Vin De Cidru.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. picături din tigaie.
Adăugați unt, ceapă și varză de Bruxelles la picăturile rezervate în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu-mare 1 pana la 2 min. sau până când varza de Bruxelles se rumeneste ușor.
Se amestecă următoarele 4 ingrediente până se amestecă; se toarnă peste muguri. Gatiti 5 min. sau până când lichidul este gătit și mugurii sunt glazurați uniform, amestecând ocazional. Se amestecă slănina.
Puneți varza de Bruxelles în vasul de servire; acoperiți cu nuci.