Varză De Bruxelles Fumurie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles afumată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 207 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, sare și piper, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Mărunțită, Afumată, Cu Lămâie, Saut, Mărunțită, Varză de Bruxelles prăjită cu Aioli de miere afumată, și Varză de Bruxelles și ceapă afumată pe pâine prăjită Cheddar.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc mare până se înmoaie, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Se scurge bine, rezervând aproximativ 2 linguri de lichid de gătit.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, 7 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc moderat timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați smântâna și lichidul de gătit rezervat și fierbeți la foc moderat până când varza de Bruxelles este acoperită. Se condimentează cu sare și piper, se transferă într-un castron și se servește.