Varză de Bruxelles cu slănină și sos de roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu slănină și pansament de roșii uscate la soare. Această rețetă face 8 porții cu 58 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, bucăți reale de slănină oscar mayer, sos de vinaigretă cu roșii solare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Varză de Bruxelles, slănină și paste de roșii uscate la soare, Roșii uscate la soare și parmezan varză de Bruxelles, și Varză de Bruxelles cu șalotă, usturoi și roșie uscată la soare " ba.
Instrucțiuni
Gatiti varza de Bruxelles in oala mare cu apa clocotita 6 pana la 8 min. sau până la licitație; scurgere.
Se pune într-un castron mare.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu bucăți de slănină.