Varză de Bruxelles cu slănină crocantă și șalotă
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Varza de Bruxelles cu slănină crocantă și șalotă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți slănină tăiată în centru, varză de Bruxelles, bulion de pui cu sodiu inferior și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Varză de Bruxelles cu slănină crocantă și șalotă, Tigaie mărunțită varză de Bruxelles rumenită cu șalotă prăjită crocantă, și Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 3 minute, amestecând des. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie; scurgeți slănina.
Adăugați șobolani în picături în tigaie; se sotează 1 până la 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați unt și varză de Bruxelles; sotati 3 minute.
Adăugați bulion; sotati 2 minute. Se amestecă oțetul.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă ardeiul și se presară cu slănină.