Varză de Bruxelles cu lămâie și cimbru
Varza de Bruxelles cu lămâie și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 171 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu lămâie, cimbru și brânză de capră, Frigarui de varza de Bruxelles prajit cu sos de lamaie-cimbru, și Varză de Bruxelles cu slănină și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți muștarul cu oțetul. Se amestecă treptat în 1/4 cană de ulei până se emulsionează.
Adăugați cimbru și coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei, până la sclipire.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă și carbonizată în pete, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din pansament.
Transferați într-un castron.
Serviți cald sau la temperatura camerei, trecând pansamentul suplimentar la masă.