Varză de Bruxelles cu ceapă și slănină
Varza de Bruxelles cu ceapă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 453 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Varză De Bruxelles Mărunțită Cu Slănină Și Ceapă, Varza De Bruxelles Saut Cu Bacon Si Ceapa, și Varză de Bruxelles mărunțită cu slănină și ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o oală cu fund greu la foc mediu, prăjiți slănina până când este crocantă.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Călește ceapa și usturoiul în grăsimea de slănină la foc mic până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și amestecați-le astfel încât să fie acoperite cu grăsimea de slănină. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați bulionul și gătiți, acoperit, la foc mic, până când mugurii sunt ușor străpunși cu o furculiță, aproximativ 12 până la 15 minute. Se amestecă untul și se transferă mugurii într-un vas de servit.
Se ornează cu bucăți de slănină și se servește.