Varză Bavareză

Varză Bavareză
Varza bavareză este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de varză murată, sherry de gătit, semințe de caras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Varză Bavareză, Cotlete de porc bavareze și varză acră, și Carne de vită și varză în stil bavarez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți picăturile de slănină într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până când este moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți varza cu suc într-un castron mare și acoperiți cu apă. Amestecați și folosiți-vă mâinile pentru a stoarce cât mai multă apă și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați varza stoarsă în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Amestecați zahărul brun, semințele de caras, bulionul de pui și sherry de gătit în amestecul de varză. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când aproape tot lichidul s-a evaporat, 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
UmărUmăr
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista