Varza Se Coace

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coacerea ruloului de varză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 202 calorii, 18g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de curcan măcinat, bulion de vită, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul cu bob lung, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rola De Varză Neumplută Se Coace, Cuptor Cu Rulou De Varză Neumplut - Fără Gluten, și Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți curcanul la foc mediu până când nu mai este roz; scurgere.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați varza, sosul de roșii, roșiile, orezul, ceapa, usturoiul, cimbru și piper; se amestecă bine.
Transfer la un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă bulion peste amestec. Se acopera si se coace la 350 km. 1 ora; Se amesteca.
Coaceți, neacoperit, cu 15-20 de minute mai mult sau până când orezul este fraged.