Varza Escalată a Ednei Mae

Varza Escalată a Ednei Mae
Varza Escalloped Edna Mae este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați varză, lapte, cremă de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Varză Escalloped, Roșii Escalopate, și Fructe Escalloped și înghețată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Feliați varza în șase până la opt felii în formă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați miezul interior dur. Se fierbe felii până aproape gata, dar încă ușor ferme.
3
Se scurge foarte bine, apoi se aranjează într-un vas cu unt de 9 x 13 inci.
4
Se amestecă Cheez Whiz, cremă de supă de pui, jalapenos și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Cheez WhizCheez Whiz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Se toarnă deasupra varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6
Se presară cu boia de ardei, apoi se coace timp de 30 de minute sau până devine auriu și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista