Varza de Bruxelles saut cu portocale si nuci

Varza de Bruxelles saut cu portocale si nuci
Varza de Bruxelles saut cu portocale și nuci este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, nuci, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Sotată Cu Nuci, Varză de Bruxelles cu afine și nuci, și Varză de Bruxelles cu slănină și nuci.

Instrucțiuni

1
Zest întreaga portocală și suc jumătate din ea (aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Saut eșalotă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați jumătate din varza de Bruxelles, tăiată în jos, într-un singur strat; se presară cu 1/8 linguriță sare. Gatiti timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați jumătate de suc de portocale, răsturnați varza și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
VarzăVarză
5
Transferați mugurii într-un castron mare de servire. Repetați cu uleiul rămas, mugurii, sarea și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați al doilea lot de germeni în vasul de servire cu primul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Aruncați varza cu nuci și coajă de portocală și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
VarzăVarză
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit ca salată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista