Varza de Bruxelles cu portocala

Varza de Bruxelles cu portocala
Varza de Bruxelles cu portocaliu este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 182 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, suc de portocale, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Sărutată De Portocale, Varză De Bruxelles Portocalie De Sânge, și Varză de Bruxelles cu unt de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic, scoateți frunzele exterioare din varza de Bruxelles. Pentru a ajuta mugurii să gătească uniform și rapid, tăiați un "x" în fundul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Aduceți o cratiță mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați mugurii, reveniți la fierbere și gătiți aproximativ 8 minute, sau până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Se scurge bine.
5
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
6
Tăiați fiecare germen pe jumătate pe lungime.
7
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați șalota și gătiți, amestecând des, aproximativ 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Adăugați mugurii și gătiți, amestecând des, aproximativ 2 minute până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
10
Se amestecă coaja de portocală și sucul și se fierbe timp de 2 minute, sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SucSuc
11
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
12
Se servește fierbinte.
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista