Varza de Bruxelles cu portocala
Varza de Bruxelles cu portocaliu este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 182 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, suc de portocale, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Sărutată De Portocale, Varză De Bruxelles Portocalie De Sânge, și Varză de Bruxelles cu unt de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic, scoateți frunzele exterioare din varza de Bruxelles. Pentru a ajuta mugurii să gătească uniform și rapid, tăiați un "x" în fundul fiecăruia.
Aduceți o cratiță mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați mugurii, reveniți la fierbere și gătiți aproximativ 8 minute, sau până când abia se înmoaie.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați fiecare germen pe jumătate pe lungime.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând des, aproximativ 3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați mugurii și gătiți, amestecând des, aproximativ 2 minute până când se încălzește.
Se amestecă coaja de portocală și sucul și se fierbe timp de 2 minute, sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;