Varza de Bruxelles cu firimituri

Varza de Bruxelles cu firimituri
Varza de Bruxelles cu firimituri durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 87 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 125 de calorii, 5 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, unt, pesmet de pâine condimentat în Italia și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză de Bruxelles cu crumb și conopidă, Varză de Bruxelles cu slănină și Varză de Bruxelles crocantă și gratin de conopidă.

Instrucțiuni

1
Tăiați varza de Bruxelles și tăiați un X în miezul fiecăreia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia
2
Puneți 1/2 inch apă într-o cratiță mare; se adauga mugurii. Se aduce la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Puneți într-un 1-1/2-qt neunsat. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Stropiți cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Combinați pesmetul, brânza și untul rămas; se presara peste varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Acoperiți și coaceți la 325° timp de 10 minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista