Varza de Bruxelles cu firimituri
Varza de Bruxelles cu firimituri durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 87 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 125 de calorii, 5 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, unt, pesmet de pâine condimentat în Italia și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză de Bruxelles cu crumb și conopidă, Varză de Bruxelles cu slănină și Varză de Bruxelles crocantă și gratin de conopidă.
Instrucțiuni
Tăiați varza de Bruxelles și tăiați un X în miezul fiecăreia.
Puneți 1/2 inch apă într-o cratiță mare; se adauga mugurii. Se aduce la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Puneți într-un 1-1/2-qt neunsat. vas de copt.
Stropiți cu 2 linguri de unt.
Combinați pesmetul, brânza și untul rămas; se presara peste varza de Bruxelles.
Acoperiți și coaceți la 325° timp de 10 minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.