Vanilla Kifli

Vanilla Kifli
Vanilie Kifli ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, făină, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Maghiar Kifli II, Cookie-Uri Quickie Kifli, și Cornuri Cu Semințe De Susan (Kifli) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Crema împreună untul cu zahărul într-un castron mare de amestecare. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia. Bateți treptat în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Se transformă într-o bilă, se acoperă și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Pentru a forma semilunii, rotiți aproximativ 1 lingură de aluat în palmele mâinilor. Apoi continuați să rulați pentru a forma o frânghie de aproximativ 3 inci lungime și 1/2 inch grosime. Îndoiți coarda pentru a forma semiluna. Repetați cu aluatul rămas, așezându-l pe foi de prăjituri negrease la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți timp de aproximativ 10 până la 12 minute. Cookie-urile trebuie să fie de culoare albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Lăsați să se răcească pe foile de prăjituri timp de 5 minute pentru a preveni ruperea. Apoi, în timp ce cookie-urile sunt încă calde, rotiți cu grijă zahărul vanilat. (Poate fi găsit în magazinele alimentare în vrac). Repetați cu cookie-urile rămase. Răciți complet cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Topiți ciocolata într-un cazan dublu setat la foc mic. Când fursecurile sunt reci, înmuiați vârfurile fiecărui fursec în ciocolată topită, apoi puneți-le pe hârtie cerată pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista