Vanilla Kifli
Vanilie Kifli ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, făină, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Maghiar Kifli II, Cookie-Uri Quickie Kifli, și Cornuri Cu Semințe De Susan (Kifli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crema împreună untul cu zahărul într-un castron mare de amestecare. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia. Bateți treptat în făină.
Se transformă într-o bilă, se acoperă și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pentru a forma semilunii, rotiți aproximativ 1 lingură de aluat în palmele mâinilor. Apoi continuați să rulați pentru a forma o frânghie de aproximativ 3 inci lungime și 1/2 inch grosime. Îndoiți coarda pentru a forma semiluna. Repetați cu aluatul rămas, așezându-l pe foi de prăjituri negrease la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți timp de aproximativ 10 până la 12 minute. Cookie-urile trebuie să fie de culoare albă.
Lăsați să se răcească pe foile de prăjituri timp de 5 minute pentru a preveni ruperea. Apoi, în timp ce cookie-urile sunt încă calde, rotiți cu grijă zahărul vanilat. (Poate fi găsit în magazinele alimentare în vrac). Repetați cu cookie-urile rămase. Răciți complet cookie-urile.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu setat la foc mic. Când fursecurile sunt reci, înmuiați vârfurile fiecărui fursec în ciocolată topită, apoi puneți-le pe hârtie cerată pentru a se usca.