Vafe de porumb cu legume Cajun și creveți

Vafe de porumb cu legume Cajun și creveți ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 285 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de brânză monterey jack cu 2 blocuri, legume și creveți cajun, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Grătar inspirat de Cajun cu legume de vară, creveți, cârnați și somn, Cajun creveți și porumb, și Porumb Cajun și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună amestec de brioșă de porumb și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Gatiti aluatul intr-un fier de vafe preincalzit, usor uns, conform instructiunilor producatorului, pana devine auriu.
Scoateți vafele într-o grătar pe o tigaie cu jeleu și păstrați-le la cald.
Așezați fiecare vafe pe o farfurie; se acoperă cu 1/2 cană de legume Cajun și creveți.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. La Marea Kristy Vineyard Albarino cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Marea Kristy Vineyard Albarino]()
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.