Vafe de lapte cu sos de căpșuni de casă

Vafe de lapte cu sos de căpșuni de casă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 865 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, apă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Vafe De Lapte Cu Gem De Căpșuni Franceze, Vafe De Lapte Integral De Grâu De Casă {Fără Zahăr Adăugat}, și Vafe de lapte cu sirop de căpșuni proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru cu un mixer de mână până când apar vârfuri rigide.
Într-un castron, bateți împreună gălbenușurile de ou, laptele de unt, vanilia și 2 linguri de unt topit.
Într-un castron mare amestecați făina, zahărul brun, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara.
Se combină cu ingredientele umede și se amestecă până se încorporează. Îndoiți albușurile în aluat, ușor.
Ungeți fierul de vafe cu o cantitate mică de unt topit și încălziți fierul de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Ladă se bate pe fierul de vafe și se gătește până se rumenesc, aproximativ 3 1/2 până la 5 minute. Repetați cu aluatul rămas.
Într-o oală mică la foc mediu, combinați căpșunile, zahărul, apa, coaja de lămâie, sucul de lămâie și amidonul de porumb. Se aduce la foc mic și se amestecă ușor până când amestecul se îngroașă ușor.
Serviți vafe cu zahăr pudră și sos de căpșuni.