Vafe de desert fără Gluten cu cremă de nucă de cocos și fructe

Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Vafele de desert fără Gluten cu cremă de nucă de cocos și fructe ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei, făină, lapte de cocos culinar atât de gustos, fără lactate, și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă sănătoasă cu cremă de nucă de cocos overnight Desert ovăz (fără zahăr, fără gluten, vegan), Vafe de nucă de cocos prăjite fără Gluten cu cremă de arțar, și Vafe de nucă de cocos cu afine-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare combinați toate ingredientele. Bateți bine până se omogenizează și se omogenizează.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute.Preîncălziți fierul de vafe conform instrucțiunilor sale. Când pulverizați fierbinte cu spray de gătit. Apoi turnați aluatul în fierul de vafe și coaceți până se oprește aburirea.
Scoateți când ați terminat, vafele pot fi păstrate într-un teanc într-un cuptor la foc mic până când toate sunt made.To faceți frisca puneți cutia de lapte de cocos la frigider și lăsați-o acolo aproximativ o oră.Apoi, întoarceți cutia cu susul în jos și deschideți-o.
Se toarnă laptele de cocos și se economisește. Scoateți stratul ferm de cremă de nucă de cocos într-un castron mare. Bateți smântâna cu un bătător de mână la viteză mare timp de aproximativ 5 minute până devine pufoasă și ușoară.
Adăugați agave la gust, am folosit aproximativ 2 lingurițe.Asamblați vafele, crema de nucă de cocos și fructele la alegere. Luați în considerare ceea ce ați avut pentru felul principal și alegeți fructe care complimentează. Am folosit pepene galben și afine ca o combinație și Clementine, afine și rodie ca al doilea combo al meu, atât aspectul, cât și gustul delicios cu crema de nucă de cocos și vafe de nucă de cocos!