Vafe unt maro ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe De Banane Cu Unt Brun, Napolitane Cu Unt Brun, și Vafe De Dovleac Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți untul brun: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, rotind tigaia, pana se rumeneste usor, 8-12 minute. Îndepărtați orice spumă; puneți untul brun deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Faceți aluatul: încălziți 1/2 cană de lapte într-o cratiță mică la foc mic până ajunge la aproximativ 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați într-un castron mare și presărați drojdia (nu amestecați). Puneți deoparte până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți 1/3 cană de unt brun, rezervând restul pentru ungerea fierului de vafe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateti in faina, zaharul, 1 lingurita de sare si restul de 2 cani de lapte. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Preîncălziți un fier de vafe; periați cu untul maro rezervat. Amestecați ouăle și bicarbonatul de sodiu în aluat. Lingurați 1/2 până la 1/3 cană de bătut în fierul de vafe și gătiți până la auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați pe o foaie de copt și păstrați cald în cuptor în timp ce faceți restul. Sus după dorință.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Compot De Struguri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Struguri
9
Aduceți 5 căni de struguri fără semințe, 1 cană de zahăr, sucul de 1/2 lămâie și 2 linguri de apă la fiert într-o tigaie largă la foc mare. Gatiti, amestecand, pana la sirop, 30 de minute. De pe foc, amestecați 1 linguriță de vanilie și 3/4 cană de migdale tocate; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Fără Semințe
Crostini Cu Usturoi, Optional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Glazură Portocalie
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Încălziți 3/4 cană marmeladă de portocale, 1/4 cană apă, 2 linguri suc de lămâie și un vârf de sare într-o tigaie la foc mediu-mic, amestecând, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se scoate de pe foc și se amestecă în 4 linguri de unt rece până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Cran-Gust De Mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
14
Gatiti 3 mere decojite tocate intr-o tigaie cu 2 linguri de unt la foc mediu-mare, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați 1/3 cană de afine, 1/4 cană de zahăr, 1 cană de cidru de mere, 1 fasole de vanilie împărțită și 1 coajă de portocală. Se fierbe până la sirop, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cidru De Mere
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)