Vafe Cu Unt Brun
Vafe unt maro ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe De Banane Cu Unt Brun, Napolitane Cu Unt Brun, și Vafe De Dovleac Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți untul brun: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, rotind tigaia, pana se rumeneste usor, 8-12 minute. Îndepărtați orice spumă; puneți untul brun deoparte.
Faceți aluatul: încălziți 1/2 cană de lapte într-o cratiță mică la foc mic până ajunge la aproximativ 110 grade F.
Transferați într-un castron mare și presărați drojdia (nu amestecați). Puneți deoparte până se spumează, aproximativ 5 minute.
Bateți 1/3 cană de unt brun, rezervând restul pentru ungerea fierului de vafe.
Bateti in faina, zaharul, 1 lingurita de sare si restul de 2 cani de lapte. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească peste noapte la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Preîncălziți un fier de vafe; periați cu untul maro rezervat. Amestecați ouăle și bicarbonatul de sodiu în aluat. Lingurați 1/2 până la 1/3 cană de bătut în fierul de vafe și gătiți până la auriu.
Transferați pe o foaie de copt și păstrați cald în cuptor în timp ce faceți restul. Sus după dorință.
Aduceți 5 căni de struguri fără semințe, 1 cană de zahăr, sucul de 1/2 lămâie și 2 linguri de apă la fiert într-o tigaie largă la foc mare. Gatiti, amestecand, pana la sirop, 30 de minute. De pe foc, amestecați 1 linguriță de vanilie și 3/4 cană de migdale tocate; rece.
Încălziți 3/4 cană marmeladă de portocale, 1/4 cană apă, 2 linguri suc de lămâie și un vârf de sare într-o tigaie la foc mediu-mic, amestecând, până se încălzește.
Se scoate de pe foc și se amestecă în 4 linguri de unt rece până se omogenizează.
Gatiti 3 mere decojite tocate intr-o tigaie cu 2 linguri de unt la foc mediu-mare, 5 minute.
Adăugați 1/3 cană de afine, 1/4 cană de zahăr, 1 cană de cidru de mere, 1 fasole de vanilie împărțită și 1 coajă de portocală. Se fierbe până la sirop, 8 până la 10 minute.
Fotografie de Anna Williams