Vafe Cu Iaurt-Pecan
Iaurt-Pecan vafe ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 121 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de praf de copt, sare, înlocuitor de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Vafe De Iaurt, Vafe De Iaurt, și Vafe De Iaurt Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un fier de vafe de 8 inci cu spray de gătit și preîncălziți.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu.
Combinați iaurtul, înlocuitorul de ou și margarina; adăugați la ingredientele uscate, bătând bine cu un mixer la viteză medie. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă 1 cană de aluat pe fierul de vafe fierbinte, răspândind aluatul pe margini.
Coaceți 4 până la 5 minute sau până când aburul se oprește.
Tăiați fiecare vafe în 4 pătrate.
Se servește cu sirop de arțar, dacă se dorește (siropul nu este inclus în analiză).
Sfat: una dintre cele mai bune modalități de a scoate în evidență aroma nucilor este să le prăjiți. Puneți orice fel de nuci întregi sau tocate într-o tigaie superficială sau pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 6 până la 8 minute. Asigurați-vă că le urmăriți cu atenție; pot trece de la prăjit la ars foarte repede.