Vacanță Jell-O Poke Tort

Vacanță Jell-O Poke Tort
Vacanță Jell-O Poke tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 654 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de căpșuni Jell-O Poke, Tort De Căpșuni Jell-O Poke, și Tort JELL-O cu cireșe negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de tort și puneți-le deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
În bolul unui mixer de stand prevăzut cu un accesoriu cu palete, unt de smântână și zahăr împreună la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase (aproximativ 5 minute). Reduceți viteza mixerului la mediu și adăugați ouă, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare până la încorporare și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Odată ce ouăle au fost adăugate, amestecați în vanilie. Alternați adăugarea de ingrediente uscate și lapte o treime la un moment dat la viteză mică, amestecând până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se coace până când un tester de tort iese curat, aproximativ 45 până la 50 de minute. Se răcește zece minute în tigaie. Apoi slăbiți părțile laterale și îndepărtați și răciți complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
În timp ce tortul se răcește, aduceți 1 cană de apă la fiert (dacă doriți să utilizați 2 arome, veți avea nevoie de 2 căni de apă clocotită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați apă clocotită într-un castron mic (sau boluri, dacă utilizați mai multe arome), turnați jeleul și amestecați până se dizolvă. Odată ce tortul s-a răcit, întoarceți-l într-o tigaie curățată, cu partea de sus în sus. Folosiți o furculiță pentru a face găuri în partea de sus a tortului la intervale regulate, apoi turnați 1/2 cană de Jell-O uniform peste partea superioară a fiecărui strat (dacă utilizați două arome, veți avea Jell-O suplimentar pe care îl puteți folosi sau aruncați după cum doriți). Acoperiți și refrigerați timp de 3 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru glazură: în vasul unui mixer de stand bateți untul pe mediu până se înmoaie bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați zahăr și continuați să bateți până se încorporează, apoi adăugați vanilie și smântână până se combină bine. Înghețați tortul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista