Vacanță Jell-O Poke Tort
Vacanță Jell-O Poke tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 654 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de căpșuni Jell-O Poke, Tort De Căpșuni Jell-O Poke, și Tort JELL-O cu cireșe negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de tort și puneți-le deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea și lăsați-o deoparte.
În bolul unui mixer de stand prevăzut cu un accesoriu cu palete, unt de smântână și zahăr împreună la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase (aproximativ 5 minute). Reduceți viteza mixerului la mediu și adăugați ouă, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare până la încorporare și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Odată ce ouăle au fost adăugate, amestecați în vanilie. Alternați adăugarea de ingrediente uscate și lapte o treime la un moment dat la viteză mică, amestecând până la încorporare.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se coace până când un tester de tort iese curat, aproximativ 45 până la 50 de minute. Se răcește zece minute în tigaie. Apoi slăbiți părțile laterale și îndepărtați și răciți complet pe un suport de sârmă.
În timp ce tortul se răcește, aduceți 1 cană de apă la fiert (dacă doriți să utilizați 2 arome, veți avea nevoie de 2 căni de apă clocotită).
Adăugați apă clocotită într-un castron mic (sau boluri, dacă utilizați mai multe arome), turnați jeleul și amestecați până se dizolvă. Odată ce tortul s-a răcit, întoarceți-l într-o tigaie curățată, cu partea de sus în sus. Folosiți o furculiță pentru a face găuri în partea de sus a tortului la intervale regulate, apoi turnați 1/2 cană de Jell-O uniform peste partea superioară a fiecărui strat (dacă utilizați două arome, veți avea Jell-O suplimentar pe care îl puteți folosi sau aruncați după cum doriți). Acoperiți și refrigerați timp de 3 ore sau până la noapte.
Pentru glazură: în vasul unui mixer de stand bateți untul pe mediu până se înmoaie bine.
Adăugați zahăr și continuați să bateți până se încorporează, apoi adăugați vanilie și smântână până se combină bine. Înghețați tortul și serviți.