Vacanță Jell-O Poke Tort

Vacanță Jell-O Poke Tort
Vacanță Jell-O Poke tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 654 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de căpșuni Jell-O Poke, Tort De Căpșuni Jell-O Poke, și Tort JELL-O cu cireșe negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de tort și puneți-le deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În bolul unui mixer de stand prevăzut cu un accesoriu cu palete, unt de smântână și zahăr împreună la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase (aproximativ 5 minute). Reduceți viteza mixerului la mediu și adăugați ouă, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare până la încorporare și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Odată ce ouăle au fost adăugate, amestecați în vanilie. Alternați adăugarea de ingrediente uscate și lapte o treime la un moment dat la viteză mică, amestecând până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se coace până când un tester de tort iese curat, aproximativ 45 până la 50 de minute. Se răcește zece minute în tigaie. Apoi slăbiți părțile laterale și îndepărtați și răciți complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce tortul se răcește, aduceți 1 cană de apă la fiert (dacă doriți să utilizați 2 arome, veți avea nevoie de 2 căni de apă clocotită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați apă clocotită într-un castron mic (sau boluri, dacă utilizați mai multe arome), turnați jeleul și amestecați până se dizolvă. Odată ce tortul s-a răcit, întoarceți-l într-o tigaie curățată, cu partea de sus în sus. Folosiți o furculiță pentru a face găuri în partea de sus a tortului la intervale regulate, apoi turnați 1/2 cană de Jell-O uniform peste partea superioară a fiecărui strat (dacă utilizați două arome, veți avea Jell-O suplimentar pe care îl puteți folosi sau aruncați după cum doriți). Acoperiți și refrigerați timp de 3 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru glazură: în vasul unui mixer de stand bateți untul pe mediu până se înmoaie bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați zahăr și continuați să bateți până se încorporează, apoi adăugați vanilie și smântână până se combină bine. Înghețați tortul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista