Salată De Gelatină De Căpșuni-Banane
Salata de gelatină de căpșuni-banane necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 89 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 175 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 218 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Un amestec de apă, ananas, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată De Gelatină De Căpșuni De Vară, Gelatină De Pere De Căpșuni, și Desert Cu Gelatină De Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă. Se amestecă căpșunile, ananasul, bananele și nucile.
Se toarnă jumătate din amestec într-un 13-in. x 9 inch. dish. La frigider timp de 1 oră sau până când este setat.
Puneți amestecul de gelatină rămas deoparte.
Combinați smântâna, zahărul și vanilia.
Se întinde peste gelatina răcită. Lingurați amestecul de gelatină rămas deasupra. Se răcește peste noapte.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Broadside Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.