Mic Dejun Quesadillas

Mic Dejun Quesadillas
Micul dejun Quesadillas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 469 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 708 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de slănină, ouă, tortilla de făină și brânză fontina. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este destul de bun. Încearcă Mic Dejun Quesadillas, Mic Dejun Quesadillas, și mic dejun quesadillas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți ouăle. Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ouă; gatiti si amestecati la foc mediu pana se intareste complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Așezați tortilla pe o plită. Lingurați ouăle peste jumătate din fiecare tortilla; se presară cu brânză, slănină și ceapă. Îndoiți și gătiți la foc mic timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește cu smântână și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Quesadilla. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Raptor Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Agia Efimia Apartments Agia Efimia
Agia Efimia Apartments Agia Efimia
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul iese cu fructe de cireșe coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireșe roșii, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista