Vacanță Fără Lactate Snickerdoodle Blondies
Vacanță fără lactate Snickerdoodle Blondies este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 24 de porții cu 174 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 666 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Snickerdoodle Blondies (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Carob De Caise Fără Lactate Blondies, și Cookie-uri Snickerdoodle de dovleac fără Gluten și sfaturi de coacere a Cookie-urilor de vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți și ungeți ușor un 9 de 13 inci pan.In un castron de dimensiuni medii, combinați făina, praful de copt, 1 linguriță de scorțișoară, nucșoară și sare și setați aside.In castron mare, bate împreună margarina și zahărul brun până când sunt bine combinate.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează.Se amestecă amestecul de făină până se omogenizează bine.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită (am uns ușor o spatulă pentru o împrăștiere ușoară fără băț).
Combinați cele 2 linguri de zahăr și restul de 2 lingurițe de scorțișoară într-un vas mic. Presărați uniform amestecul deasupra aluatului blondie (poate părea mult, dar mergeți la el).
Coaceți blondele timp de 25 până la 30 de minute sau până când suprafața revine când este apăsată ușor. Vor fi mai ferme și ridicate în jurul marginilor, scufundându-se în mijloc. Nu vă faceți griji, este în regulă.
Lăsați blondele să se răcească complet în tigaie înainte de tăiere (dacă puteți rezista!).