Ușor fierbinte cruce chifle
Easy Hot Cross buns ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 403 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 169 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de pâine puternică, fructe, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chifle Ușoare Cu Cruce Fierbinte (Chipsuri De Ciocolată), Chifle Ușoare Paleo Hot Cross – Fără Lactate, și Fierbinte Cruce Chifle.
Instrucțiuni
Răsturnați făina într-un castron și amestecați sarea, condimentele amestecate și zahărul.
Frecați untul cu vârful degetelor. Se amestecă fructele uscate, apoi se presară peste drojdie și se amestecă. Încălziți ușor laptele, astfel încât să fie fierbinte, dar totuși suficient de rece pentru a pune degetul timp de câteva secunde. Bateți cu ouăle, apoi turnați în ingredientele uscate.
Folosind un cuțit bont, amestecați ingredientele într-un aluat umed, apoi lăsați la macerat 5 minute. Scoateți din castron și tăiați aluatul în 8 bucăți egale.
Formați aluatul în chifle pe o suprafață făinoasă. Distanțați-vă pe o foaie de copt, acoperiți-o ușor cu folie alimentară, apoi lăsați-o într-un loc cald până la jumătate din nou. Acest lucru va dura 45 de minute-1 oră 15 minute, în funcție de cât de caldă este camera.
Când chiflele au crescut, încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Se amestecă făina cu 2 lingurițe de apă pentru a face o pastă.
Se toarnă într-o pungă de plastic pentru alimente și se face o crestătură într-unul din colțuri. Cruci de țeavă deasupra fiecărui coc.
Coaceți timp de 12-15 minute până când a crescut și a devenit auriu. Tăiați excesul de amestec încrucișat din chifle , apoi periați peste tot cu miere sau sirop auriu. Chiflele se vor păstra proaspete o zi. După aceea, acestea sunt cel mai bine prăjite și servite cu unt.