Ușor Chow Mein

Ușor Chow Mein
Rețeta Easy Chow Mein este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați legume, țelină, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 97 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Ușor Chow Mein, Ușor Chow Mein, și Ușor Chow Mein.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transfer la un 3-qt. aragaz lent. Se amestecă țelina, legumele chinezești, amestecurile de sos și sosul de soia. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-6 ore sau până când țelina este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Chow Mein lucrează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista