Ușor Arancini

Ușor Arancini
Easy Arancini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, bile de brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 300 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 30%. Încercați Arancini Ușor Coapte, Arancini, și Arancini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
2
Încălziți o tigaie sau o cratiță pe bază de mare, pe bază de mare, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați o bucată generoasă de unt și un glug de ulei și sautați ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute până când sunt moi, dar nu colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați orezul și amestecați energic în jurul tigaiei timp de câteva minute până când boabele încep să devină ușor translucide la margini. Deglazați tigaia turnând vinul și răzuind bucățile din partea de jos. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți timp de un minut sau două pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
BoabeBoabe
OrezOrez
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Între timp, încălziți stocul și adăugați lichiorul înmuiat din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
LichiorLichior
StocStoc
6
Adăugați o lingură din amestecul de bulion fierbinte la orez și amestecați la foc mediu până se absoarbe, apoi adăugați încă o lingură. Repetați până când se consumă tot stocul sau orezul este fraged, dar totuși al dente. Asigurați-vă că amestecați regulat pentru a crea un risotto cremos. (Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
7
Tăiați ciupercile rehidratate în bucăți mici și amestecați ușor în risotto-ul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
8
Adăugați o bucată de unt și parmezanul, apoi amestecați pentru a se amesteca bine. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar, apoi lăsați risotto-ul să se răcească (va face acest lucru mai repede dacă îl întindeți pe o foaie de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
ParmezanParmezan
UntUnt
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Dacă folosiți mini bile de mozzarella, înjumătățiți-le; dacă folosiți o parte dintr-o bilă mare, tăiați-o în cuburi de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BocconciniBocconcini
10
Așezați 3 farfurii sau boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Puneți ouăle bătute într-una, făina (condimentată cu un vârf de sare și piper) în alta, iar pesmetul în cea finală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
12
Odată ce risotto-ul este răcit (nu contează dacă este încă puțin cald, atâta timp cât s-a rigidizat puțin și este suficient de rece pentru a fi manevrat), rulați-l în bile de mărimea mingilor de golf. Împingeți o bucată de mozzarella în mijlocul fiecărei bile, asigurându-vă că brânza este complet închisă. Se lasă la frigider cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
BrânzăBrânză
RolaRola
13
Încălziți o friteuză cu grăsime adâncă la 340 de grade F sau umpleți o cratiță mare cu o treime plină de ulei fără aromă și încălziți până când un cub de pâine a căzut în uleiul fierbinte sfârâie și devine maro auriu în 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Înmuiați o bilă de orez în făină, scuturați orice exces, apoi înmuiați-o în ou, lăsând orice exces să se scurgă. Finalizați prin acoperirea completă în pesmet. Repetați cu bilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OrezOrez
OuăOuă
15
Prăjiți bilele în loturi timp de 2-3 minute până se rumenesc peste tot.
16
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
17
Serviți imediat în timp ce mijlocul încă se topește.
18
Stropiți cu suc de lămâie, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
19
Cum să prăjiți Arancini
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Puteți face Arancini cu risotto rămas, dacă se întâmplă să aveți ceva la îndemână. De asemenea, pot fi prăjite în tigaie, mai degrabă decât prăjite. Gatiti-le la foc mediu si asigurati-va ca le intoarceti frecvent, ungand cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista