Usturoi și ierburi bulgur grâu
Grâul bulgur de usturoi și ierburi durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Un amestec de ierburi, mazăre, ulei de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Încercați Cuscus De Grâu Integral Cu Usturoi Și Ierburi Prăjite, Aluat de pizza cu usturoi integral de grâu și ierburi, și Pâine De Bere Cu Usturoi Integral Din Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti graul bulgur in apa clocotita cu sare timp de 15 minute sau pana se inmoaie, adaugand mazarea pentru ultimele 3 minute de gatit.
Faceți pansamentul combinând uleiul, sucul de lămâie și condimentul. Amestecați ierburile prin grâul bulgur scurs și mazărea cu pansamentul.