Usturoi Varză De Bruxelles

Usturoi Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles de usturoi este o fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Lemon-Usturoi Varza De Bruxelles, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi, și Usturoi Crocant Varză De Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Puneți varza de Bruxelles și usturoiul într-o cratiță mică; adăugați 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 6-8 minute sau până când mugurii sunt crocanți-fragezi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Presărați parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista