Usturoi prăjit și supă de vinete

Usturoi prăjit și supă de vinete
Supa de usturoi prăjită și vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă fără gluten și întreagă 30 servește 8 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Un amestec de piure de roșii, bulion de pui, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Supă de vinete prăjite și usturoi, Supă de usturoi de elefant prăjită cu Rețetă de vinete la grătar, și Vinete prăjite și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Îndepărtați orice exces de hârtie din bulbul de usturoi, apoi tăiați blatul pentru a expune cuișoarele. Frecați cuișoarele expuse cu 1/4 linguriță de ulei de măsline și puneți-le pe foaia de copt pregătită. Puneți vinetele peste tot cu o furculiță; așezați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când usturoiul a devenit maro auriu și vinetele sunt fragede, 30 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească până se răcește suficient pentru a se manipula. Cojiți vinetele și tăiați-le în bucăți mari; curățați sau stoarceți usturoiul prăjit de pe piele și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
VineteVinete
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se moale și translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă bulion de pui, apoi se amestecă vinete rezervate, usturoi prăjit, piure de roșii și piper cayenne. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Supă De PuiSupă De Pui
Piure De RoșiiPiure De Roșii
VineteVinete
6
Odată gătită, curățați cu grijă supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. Întoarceți supa la aragaz într-o cratiță curată. Se amestecă jumătate și jumătate, se condimentează după gust cu sare și piper; gatiti la foc mediu-mic pana se incinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SobaSoba
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista