Usturoi prăjit și coaste de ierburi

Usturoi prăjit și coaste de ierburi
Roasted Garlic & Herb Prime Rib durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,96 USD per porție, primești un fel principal care servește 12. Vă uitați la cifra? Această rețetă fără gluten și primară are 721 de calorii, 32 g de proteine și 64 g de grăsime per porție. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. Un amestec de sare, bulb de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Costă primă cu crustă de usturoi și ierburi, Coastă primă prăjită cu ierburi și Coastă primă prăjită cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2
Tăiați vârful bulbului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Ungeți cu 1/4 linguriță de ulei. Înfășurați bulbul de usturoi în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți la 425° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mic; se amestecă ceapa, ierburile, praful de ceapă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați vinul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Puneți friptura cu partea de grăsime în sus într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Tăiați fâșii în friptură; puneți amestecul de usturoi în fâșii. Frecați amestecul de usturoi rămas peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
9
Turnați bulion de vită în fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 15 minute. Reduceți căldura la 325°; Se coace cu 2-1/4 până la 2-3/4 ore mai mult sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sos. Se acopera si se da la rece pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald; se lasa sa stea 15 minute inainte de a taia felii.
13
Se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib poate fi asociat cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista