Usturoi Planta Tilapia Cu Salsa De Fructe
Usturoi planta Tilapia cu fructe Salsan este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 239 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, mccormick Grill mates usturoi prăjit și condimente de ierburi, pene de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Usturoi Planta Tilapia, Lămâie, Usturoi Și Plante Tilapia, și Tilapia Condimentată Cu Usturoi Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați fileurile de tilapia uniform cu condimente. Se amestecă împreună salsa și castravetele într-un castron mic.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați tilapia și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine și se termină.
Se servește imediat cu amestec de salsa și pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.