Usturoi Piure De Cartofi
Usturoiul piure de cartofi necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 359 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de până la 8 cartofi Yukon gold, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Usturoi Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați becul de usturoi tăiat pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei de măsline. Închideți pachetul și coaceți în cuptor timp de 40 de minute până când se înmoaie.
Puneți cartofii tăiați într-un vas mare, acoperiți cu apă rece și adăugați sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când cartofii sunt fragede furculiță, aproximativ 20-30 de minute.
Scurgeți bine într-un colizor. În timp ce cartofii sunt încă calzi, apăsați-i printr-un ricer de cartofi sau o moară de alimente și într-un bol de amestecare. Bateți laptele cald și untul înmuiat până se încorporează și cartofii sunt pufoși. Strângeți căței de usturoi prăjiți din piele.
Adăugați pulpa de usturoi la cartofi. Bateți din nou; condimentează cu sare și piper.