Usturoi Piure De Cartofi
Usturoiul piure de cartofi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Usturoi Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii și usturoiul într-un coș cu aburi montat peste o oală mare cu apă clocotită. Acoperiți și aburiți până când cartofii sunt fragede, 12 până la 15 minute. Încălziți bulionul de pui într-un vas mic pe aragaz sau într-un recipient de sticlă din cuptorul cu microunde.
Scoateți coșul cu aburi și scurgeți apa din vasul mare.
Transferați cartofii și usturoiul în oală, adăugați uleiul, sarea, piperul și bulionul și amestecați până se omogenizează.
Sursă excelentă de: vitamina B6, Vitamina C, potasiu
Bună sursă de: fibre, niacina, acid folic, magneziu, mangan, fosfor