Usturoi-Lămâie Mahi

Usturoi-Lămâie Mahi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahi de usturoi-lămâie. Această rețetă servește 1 și costă 7,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 536 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime per portie. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, file de mahi-mahi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi, Mese Simple: Mahi-Mahi cu spanac de usturoi, și Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați mahi și gătiți până când partea inferioară este maro aurie. Întoarceți peștele și adăugați usturoiul, sucul de lămâie și vinul alb. Odată ce vinul și sucul de lămâie s-au fiert, adăugați untul. Terminați gătitul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate9
Revista