Usturoi Lime Somon

Usturoi Lime Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de Lime de usturoi. Această rețetă face 6 porții cu 381 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, tei, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 2863 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Somon De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele cinci ingrediente; se agită bine. Somon fiert, cu pielea în jos, 4-6 in. de la foc timp de 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, ungând la fiecare 5 minute cu amestec de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Garnisiți cu felii de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Juve y Camps Pinot Noir Brut ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista