Usturoi La Grătar-Stridii Romano
Usturoi la grătar-stridiile Romano necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 438 calorii, 3G de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați stridii, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Romano Cu Usturoi Rapid, Sos De Scufundare Cu Usturoi-Romano, și Pâine de usturoi cu Romano și rozmarin proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare până când untul devine limpede; spumă degresată de sus. Reduceți căldura la minim și amestecați usturoiul. Gatiti 1 minut si scoateti-l de pe foc.
Shuck stridii, păstrând cât mai mult din lichior stridie în loc posibil. (Pentru video cu privire la modul de a shuck o stridie, vizitați site-ul nostru sora myrecipes.com.)
Presărați fiecare stridie cu 1 linguriță de brânză. Grătați la foc mare 3 minute sau până se rumenesc brânza.
Stropiți fiecare stridie cu 1 până la 2 lingurițe de amestec de unt și grătați 1 până la 3 minute.
Scoateți din căldură și presărați cu piper.
Serviți imediat cu pâine și untul rămas pe lateral.