Usturoi-Cheddar Crupe Souffl 4
Crupe de usturoi-Cheddar souffl Circulatorum ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Souffle De Usturoi Și Brânză Prăjită, Crupe de usturoi Cheddar cu ouă prăjite, și Grits Souffle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 32
Ungeți ușor un vas de copt de 7 pe 11 inci.
Încălziți untul într-o cratiță mică.
Adăugați ceapa și usturoiul. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute; pus deoparte.
Între timp, aduceți apa și sarea la fierbere la foc mare. Treceți treptat în grâu și reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți, amestecând des pentru a descuraja arderea, timp de 20 de minute. Se amestecă în ceașcă de lapte evaporat, se acoperă și se gătește, amestecând des, până când este destul de gros, aproximativ 15 minute.
Transferați grăsimile într-un castron mediu.
Bateți în ceașca rămasă laptele evaporat și ardeiul.
Bateți ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă 1 cană de brânză Cheddar.
Răspândiți amestecul uniform în vasul pregătit.
Coaceți până când caserola este setată și blatul este ușor rumenit, aproximativ 50 de minute.
Presărați blatul cu ceașca rămasă de brânză, readuceți vasul la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.