Unt-Popcorn inghetata Sundae este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 776 calorii, 22g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, floricele de porumb, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Unt-Popcorn Inghetata Sundae, Înghețată Cu Floricele Cu Unt, și Rom cu unt și floricele de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, siropul de porumb, crema de tartru și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie. Se amestecă peste mediu-scăzutse încălzește până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și gătiți fără a amesteca, ocazional învârtiți tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până la culoarea chihlimbarului închis,aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc; adăugați imediatunt și se amestecă până se topește. Adăugați încetcremă (amestecul va bule puternic).
3
Adăugați vanilie și sare; bateți până smooth.DO înainte: se poate face cu 1 lună înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lăsați să se răcească complet. Acoperiți sosul și răciți.Reîncălziți ușor înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
1
Puneți o strecurătoare peste un castron mare; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Punețipopcorn într-un alt castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropițiulei și presărați cu 1/2 linguriță de sare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
4
Adăugați lapte și smântână; acoperiți șiaburiți timp de 10 minute. Se amestecă siropul de porumb și1 lingură de zahăr. Lucrând în loturi, amestec pur de porumb într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-o cratiță mare și se aduce la asimmer la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile, rămânând 4 linguri de zahăr și rămânând 1/2 linguriță de sare într-un castron mare până când se formează panglici groase. Treceți treptat amestecul de popcorn fierbinteîn amestecul de gălbenuș. Întoarceți-vă la cratițăși gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până cândcustardul este ușor îngroșat, degetullasă o cale atunci când este tras pe spatele unei linguri și un termometru citit instantaneuînregistrează 175 km F, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Lingura De Lemn
Bateti
Bol
7
Se toarnă prinstrainer. Acoperiți și răciți peste noapte.
8
Procesați într-un producător de înghețată conformla instrucțiunile producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
9
Transferați în recipient, acoperiți și congelați. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
1
Amestecați ambele bomboane de ciocolată într-un set de boluri metalice medii peste o cratiță cu apă clocotită până latopit și neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Puneți arahide fragile într-un procesor alimentarși pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
3
Adăugați arahideunt și ciocolată topită. Puls până la combinație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
4
Se întinde pe o foaie de copt.Se răcește cel puțin 4 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Puneți un sos de caramel întal, pahare decorative sau boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 2 linguri de înghețată cu floricele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3
Stropiți mai mult sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
4
Stropeste halva peste. Se acoperă cu o lingurăde frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
5
Garnisiți sundae cu nuci și floricele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat