Unt de trufe, parmezan și popcorn de cimbru / o pereche de Popcorn și șampanie
Rețeta unt de trufe, parmezan și floricele de cimbru / o pereche de floricele și șampanie ar putea satisface pofta ta americană în jur 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează bine ca o băutură. Este perfect pentru Anul Nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână unt de trufe g, sâmburi de floricele, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1710 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Gourmande în bucătărie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Popcorn cu unt brun și parmezan, și Împușcături cu supă de floricele de roșii și trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu cu 2 sau 3 sâmburi de floricele.Când miezurile încep să apară, scoateți-le de pe foc.
Adăugați restul de sâmburi de floricele și acoperiți.
Puneți înapoi la foc și gătiți, acoperit, lăsând capacul ușor întredeschis (astfel încât vaporii de apă pot scăpa) în timp ce scuturați ocazional oala, până când popping încetinește. Continuați să agitați până când majoritatea miezurilor au apărut și nu le puteți auzi mișcându-se pe fundul vasului, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se stropește cu untul de trufe de cimbru, parmezan ras și sare de mare.
Puneți capacul la loc și agitați, agitați, agitați pentru a amesteca floricelele și a-l acoperi bine.