Unt De Mere De Casă
Untul de mere de casă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.99 pe portie. O porție conține 418 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cidru de mere, scorțișoară măcinată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cidru de mere de casă și unt de mere, Unt De Mere De Casă, și Unt De Mere De Casă.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un cuptor olandez. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 1 oră sau până când merele sunt foarte fragede, amestecând ocazional.
Așezați o sită mare cu ochiuri fine peste un castron; puneți o treime din amestecul de mere în sită. Apăsați amestecul prin sită folosind partea din spate a unei linguri sau a unei linguri. Aruncați pulpa. Repetați această procedură cu amestecul de mere rămas.Întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc mediu-mic 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.